HÉ! IK BEN LEON.


Zoeker, denker, zanger, ondernemer en een reislustig, leergierig, kritisch denkend, spiritueel wezen met een interesse in persoonlijke ontwikkeling en in de ware natuur van de mens.

In mijn artikelen en huidige werk als vitaliteitscoach combineer ik solide wetenschappelijke kennis met boeddhistische wijsheid, stoïcijnse principes, een essentieel gevoel voor humor en mijn eigen ervaringen uit de praktijk.

Het leven is voor mij een uitdagende en fascinerende zoektocht naar zelfrealisatie, meer bewustzijn, meer zingeving, minder ruis en minder negatieve shit. Of met andere woorden:

“Have less and be(come) more!”


MIJN VERHAAL

Mijn naam is Leon Nan.

In dit verhaal ben ik een (ex-) wereldreiziger en voormalig horecaondernemer die na een lange periode van reizen en werken in binnen- en buitenland het roer omgooide om zich te gaan richten op gedragsverandering, voeding en gezondheid.

Na de zelfdoding van een vriend een aantal jaren geleden, ben ik mij echter veel meer gaan verdiepen in de oorzaken van stress, burn-out en depressie.

Hiervoor ben ik opleidingen gaan volgen in de klinische psychologie, hypnotherapie en op het gebied van vitaliteit, trauma en verslaving, naar aanleiding van mijn eigen ervaringen met verslavend gedrag.

Momenteel werk ik online én offline als zelfstandig vitaliteitscoach en begeleid ik ‘probleem jongeren’ in de jeugdzorg en mensen met een verstandelijke beperking.

In mijn vrije tijd zing ik ook in een Noord-Hollandse coverband en zet ik me in voor een minimalistische en duurzame leefstijl, door mensen te leren ‘consuminderen’ en te helpen bij de overstap naar een meer plantaardig dieet.

MIJN MISSIE

Het is mijn missie om mensen mentaal sterk en daadkrachtig te maken en een gids te zijn voor iedereen die op zoek is naar zijn ‘ware zelf’ en het creëren van een (ver)licht en zinvol leven!

contact-leon-nan

LET’S TALK!

Heb je vragen of ben je geïnteresseerd in mijn coaching of in een samenwerking?

Stuur me een WhatsApp bericht of plan direct een gesprek in mijn agenda. Ik bespreek graag met je hoe ik je kan helpen en wat ik voor jou of jouw bedrijf kan betekenen.