HÉ! IK BEN LEON.


Zoeker, zanger, spreker, ondernemer en een reislustig, leergierig, kritisch denkend spiritueel wezen met een interesse in persoonlijke ontwikkeling en in de ware natuur van de mens.

In mijn artikelen en huidige werk als vitaliteitscoach combineer ik solide wetenschappelijke kennis met boeddhistische wijsheid, stoïcijnse principes, veel humor en mijn eigen levenslessen en ervaringen uit de praktijk.

Het leven is voor mij een fascinerende zoektocht naar zelfrealisatie en meer wijsheid en met minder ruis en onnodige shit.

Of met andere woorden: “Have Less and Be More!”

MIJN VERHAAL

Mijn naam is Leon Nan.

In dit verhaal ben ik een (ex-) wereldreiziger en voormalig horecaondernemer die na een lange periode van reizen het roer omgooide om zich te gaan richten op gedragsverandering en gezondheid.

Na de zelfdoding van een vriend een aantal jaren geleden ben ik mij echter veel meer gaan verdiepen in de oorzaken van stress, burn-out en depressie.

Hiervoor ben ik opleidingen gaan volgen in de klinische psychologie en op het gebied van vitaliteit, trauma en verslaving, naar aanleiding van mijn eigen ervaring met verslavend gedrag.

Momenteel werk ik (online én offline) als zelfstandig vitaliteitscoach en begeleid ik ‘probleemjongeren’ in de jeugdzorg en mensen met een verstandelijke beperking.

In mijn vrije tijd wandel ik, lees ik, filosofeer ik, schrijf ik, sport ik, zing ik, reis ik en dwaal ik graag alleen door een onbekende stad.

Het is mijn missie om mensen mentaal weerbaar te maken en een mentor te zijn voor mannen die standvastig willen worden en vaardigheden willen leren voor het creëren van een bewust en beter leven!

IN DE MEDIA

LET’S TALK!

Heb je vragen over mijn coaching of ben je geïnteresseerd in een samenwerking?

Stuur me een WhatsApp bericht of plan direct een gesprek in mijn agenda. Ik bespreek graag met je hoe ik je kan helpen en wat ik voor jou of jouw bedrijf kan betekenen.