WORD WIE JE BENT

Welkom zoeker! Dit is jouw eerste stap op de weg naar verandering en de zoektocht naar jezelf.

Maar wie ben jij eigenlijk? Wie wil jij zijn en wat vind jij écht belangrijk? En wat wil het leven eigenlijk van jou? Dit zijn geen gemakkelijke vragen om te beantwoorden.

Want je behoefte aan verbinding en erkenning van anderen heeft ervoor gezorgd dat je niet (meer) jezelf kunt zijn en een rol bent gaan spelen die niet (meer) bij je past.

“Je bent niet aan het leven, maar aan het overleven en wordt door anderen geleefd!”

Het leven lijkt hierdoor haast een onmogelijke opgave: je dagen zitten vol, je hoofd is vreselijk onrustig, de spanning die jaagt door je lijf, je emoties gaan alle kanten op en je verlangt voortdurend naar meer energie.

Het is tijd om daar nu een einde aan te maken.

Het is tijd om je eigen leven te gaan leven.

Het is tijd om te ontdekken wat je eigen waarden zijn.

Het is tijd om wijzer en weerbaar te worden.

Het is tijd om voor jezelf op te komen en te worden wie je -in essentie al- bent: want dat is wat het leven van je vraagt!

“Existence wants you to be you”
— Osho


VAN OVERLEVEN NAAR LICHTER LEVEN

Hoe gaat het momenteel met je? Heb jij zin in je dagen of gaat het niet zo lekker en zou je graag iets willen veranderen?

Dan heb je daar wel mentale ruimte voor nodig, want het is onmogelijk om doelen na te streven, als je daar geen energie en focus voor hebt en geremd wordt door allerlei stressfactoren.

Hoe meer negatieve stress je op je bord krijgt, hoe meer je in een ‘overleefstand’ terecht komt en steeds meer de controle over je leven kwijtraakt.

Is het tijd om daar verandering in te brengen?

Is het tijd om vanaf nu je leven een andere richting te geven?

Is het tijd om af te rekenen met je gevoelens van schaamte, schuld en voortdurende frustraties?

In het tijd om af te komen van je chronische gebrek aan eigenwaarde en dat waardeloze idee dat je niet goed genoeg bent?

Is het tijd om vanaf vandaag een lichter te gaan leven en te stoppen met alle onzin en die slopende stem in je hoofd?

Is het tijd voor een persoonlijke transformatie?

De keuze is aan jou …..

“Het is mijn missie om je uit je overleefstand te halen en je te laten leven!”

HELP MIJ OM JEZELF TE HELPEN

Er is vandaag de dag geen tekort aan coaches die je geweldige resultaten beloven en een snelle oplossing bieden voor datgene waar jij al zo lang mee zit.

Ik weet dat dit een geweldige boodschap die goed voelt en flink verkoopt, maar zo werkt het gewoon niet. Dus als je hier op zoek bent naar ‘life hacks’ of een ‘quick fix’ voor je probleem, dan ben je bij mij echt aan het verkeerde adres.

Het volkomen onrealistisch om te denken dat je binnen een paar weken geholpen bent, als je in een burn-out beland bent of al heel lang in een depressie zit. Het heeft tijd nodig om jezelf te veranderen en dit gaat altijd gepaard met een noodzakelijk (en soms pijnlijk) leerproces.

Omarm dit en laat al je aannames over wat je denkt te willen los, want als je van te voren al weet wat je nodig hebt, dan kom je nooit bij de oorsprong en de kern van je ‘probleem’.

Ik zal niet met kant-en-klare antwoorden komen en je zo min mogelijk advies geven of je vertellen wat je wel of niet ‘moet’ doen. Bovendien word je er alleen maar minder sterk en meer afhankelijk van, als je alles voorgekauwd krijgt.

Nee, we gaan samen op zoek naar wat je nodig hebt, want ik weet dat jij (diep van binnen) heel goed weet wat het beste voor je is, maar (nog) niet het juiste inzicht hebt of er (nog) niet voor durft te kiezen.

Alle antwoorden en inzichten zitten in jou: ik geef ze alleen maar aan je terug.

“Ik ben een gids voor je en leer je vaardigheden waar je de rest van je leven iets aan hebt!”

ellen-review

“Wat ik niet door had en pas tijdens mijn coachingstraject ontdekte: ik had te veel stress. Leon heeft me laten inzien dat dingen in mijn leven ook anders kunnen, zodat er minder stress is en je daardoor weer de controle kan nemen over je leven.”

– Ellen Smeijer

ZONDER INZICHT GEEN VOORUITZICHT

Mijn coaching is gebaseerd op goed onderbouwde wetenschappelijke theorieën en mijn ervaring en uitgebreide kennis van het lichaam en de psychologie.

Ja, ik ben best spiritueel, maar ik hou helemaal niet van een zweverige aanpak en werk met stevige handvatten die ervoor zorgen dat jij de grootste kans van slagen hebt.

Ook gaan we het hele proces niet moeilijker (of mooier maken) dan het is, want ik hou ook van eenvoud en doe alles het liefst zo efficiënt mogelijk: ‘Niet meer, maar beter’ is mijn motto en ik ben nu eenmaal een pragmatische minimalist.

Waarom moeilijk doen, als iets makkelijk(er) kan?  😉

Bovendien ga je veel eerder tegen (te) veel weerstand aanlopen, als je alles tegelijk gaat doen. Dit houdt in dat we eerst meer focus en helderheid moeten creëren en vandaaruit (kleine) stappen nemen in de praktijk en onze aandacht richten op het proces.

Klinkt dit eenvoudig? Dat is het ook. Is het eenvoudig? Nee, dat dan weer niet.

Eenvoud betekent niet dat het altijd gemakkelijk is. Je zal soms lastige keuzes moeten maken en er moeite voor moeten doen, als je iets wil leren of ergens verder in wil komen.

Deze last zal je zelf moeten dragen, maar we gaan het nogmaals niet onnodig moeilijk maken en ik kan je ook alvast verzekeren: je bent veel sterker dan je denkt!

“Ik kan je richting geven
en ben een steun voor je, als je het even niet meer (in)ziet.”

josse-review

“Leon geeft je een andere inzichten en coacht objectief en onvoorwaardelijk,
met humor en een heldere blik.”

– Josse Beudeker, De Online Meester

HET DOEL VAN HET LEVEN IS LEVEN

Vele Oosterse wijsgeren, oude filosofen waren het er millennia geleden al over eens dat het in het leven nooit gaat om het einddoel, maar om de weg er naar toe. Sterker nog: het pad is de weg!

Het leven is geen race met een beloning aan het eind, maar een reis en daarvoor heb je wel een kompas en richting nodig, want anders dobber je maar een beetje doelloos rond.

Daarom gaan we tijdens een coachingstraject aan de slag met een aantal duidelijke principes en fundamentele voorwaarden voor een lichter leven met minder stress, meer flow en meer energie!

VERBINDING

In verbinding vind je jezelf

In verbinding zijn met jezelf, met anderen en met de natuur. Want wanneer je uit verbinding bent en niet goed weet wie je bent, dan ga je steeds meer van jezelf inleveren en heb je geen ruimte om te leven.

VRIJHEID

Verantwoordelijkheid maakt je vrij

Meer inzicht in jezelf, opkomen voor je eigen autonomie, ontdekken wat je waarden zijn en daarnaar durven leven en 100% verantwoordelijkheid nemen voor je eigen ‘trauma’s’ en je emotionele shit.

VARIATIE

Van verwachting naar verwondering

Leren omgaan met tegenslagen, je verleden accepteren, in het nu leven en vooruitkijken, zonder alles te willen controleren. Want alles verandert en het leven gaat grotendeels gewoon vanzelf.

VAARDIGHEID

Competenties creëren succes

Goed voor jezelf leren zorgen (fysiek, mentaal, emotioneel, spiritueel), de juiste mindset en meer zelfvertrouwen zorgt ervoor dat je succesvoller wordt in je werk, je vrije tijd en in je relaties.

Wanneer deze vier voorwaarden in lijn zijn, dan ben je vitaal en in staat om meer uit je leven te kunnen halen en een zinvol en leuk leven te leiden!

marijke-review

“Het luisterend oor van Leon, zijn praktische tips, maar ook kritische blik en gelukkig een gevoel voor humor, hebben geleid tot grote veranderingen. Ik heb een betere baan en ben inmiddels 30 kilo afgevallen, maar het grootste resultaat is dat ik nu eindelijk voor mezelf zorg en van mezelf hou.”

– Marijke Metselaar

VAN MINDER

WAARDIG
NAAR VAARDIG

Hoe meer je durft te leven, hoe vaardiger je wordt.

Wanneer je ergens vastloopt in je leven, dan betekent dit niet dat het leven niet klopt of dat jij zelf een probleem bent (!), maar dat je gewoon nog niet de juiste skills hebt.

Je mist inzichten en competenties en zit vast in je oude patronen en verhalen die je energie wegnemen en je vasthouden waar je nu zit.

Dit zijn essentiële vaardigheden die je niet van huis uit hebt meegekregen en nooit op school hebt geleerd en waar we tijdens een coachingstraject aan werken.

SKILLS FOR LIFE

✔  Beter voor je lichaam zorgen.
✔  Beter kunnen omgaan met stressgedachten.
✔  Beter kunnen omgaan met je emoties.
✔  Beter kunnen aangeven waar je grenzen liggen.
✔  Meer verbinding en rust in je relatie(s).
✔  Meer ontspanning en balans creëren.
✔  Meer focus en flow aantrekken in je leven.
✔  Meer mentaal weerbaar zijn.
✔  Meer leven volgens je eigen waarden.
✔  Meer richting hebben in je leven.
✔  Meer inzicht en vertrouwen in jezelf.

“Voor meer rust in je hoofd, energie in je lijf en zin in je dag!”

LET’S TALK!

Zit je met vragen? Dat begrijp ik best. So let’s talk!

Stuur me een WhatsApp bericht of plan direct een vrijblijvende coaching call in mijn agenda: ik maak graag kennis met je om te bespreken wat je obstakels zijn en waar ik jou het beste bij kan helpen.

leon-nan-header

INZICHTEN IN JE MAIL?

Wil jij meer bewustzijn en minder stress in je leven?

In deze GRATIS GIDS deel ik vier inzichten met je die je mindset en je leven gaan veranderen!

4-inzichten-cover

Geen marketing. Geen spam. Geen gedoe.